فواید و کاربردهای چای رزماری

 

 

رزماری علاوه بر کاربردهای آن در داروهای گیاهی و آیورودای سنتی (1 منبع مورد اعتماد) دارای سابقه طولانی در استفاده از آشپزی و معطر است.

 

بوته رزماری (Rosmarinus officinalis) بومی آمریکای جنوبی و منطقه مدیترانه است. این بخشی از گیاهان خانواده Lamiaceae است ، همراه با نعنا ، پونه کوهی ، بادرنجبویه و ریحان .

 

بسیاری از افراد به دلیل عطر و طعم ، بو و مزایای سلامتی آن از چای رزماری لذت می برند.

 

در اینجا چند فایده و کاربردهای بالقوه سلامتی و چای رزماری و همچنین تداخلات احتمالی دارویی و دستور تهیه آن وجود دارد.

 

1. دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی ، ضد می و ضد التهابی است

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که بدن شما را از آسیب اکسیداتیو و التهاب محافظت می کند ، که می تواند منجر به بیماری های مزمن مانند سرطان ، بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 شود (منبع 3Trusted).

 

آنها را می توان در انواع غذاهای گیاهی مانند میوه ، سبزیجات و گیاهانی مانند رزماری یافت. چای رزماری همچنین حاوی ترکیباتی است که ممکن است خاصیت ضد التهابی و ضد می داشته باشد.

 

فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی رزماری تا حد زیادی به ترکیبات پلی فنلی آن مانند اسید رزماریک و اسید کارنوزیک نسبت داده شده است (4Trusted Source، 5Trusted Source).

 

به دلیل قابلیت آنتی اکسیدانی ، از اسید رزماریک اغلب به عنوان ماده نگهدارنده طبیعی برای افزایش ماندگاری غذاهای قابل فساد استفاده می شود (6Trusted Source، 7Trusted Source).

 

ترکیبات موجود در چای رزماری همچنین می توانند دارای خاصیت ضد می باشند ، که ممکن است به مبارزه با عفونت ها کمک کند. برگهای رزماری به دلیل اثرات ضد باکتریایی و بهبود زخم در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرند (منبع 6Trusted ، منبع 8Trusted ، منبع 9Trusted).


زندگی خوب و گرم حق شماست

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتاب و کتابخوامی وب بلاگ iranarc taffeta fabric - baiketextile.com sarinweb ورق استرچ متال آزادگان بهبهان تابگرها رنگواره سخن بزرگان